+

הכנת הטוסטים:

  • פרוסות לחם קסטן מרובע במידה 10x10 ס"מ 30 יחידות
  • חמאה 250 גרם
  • גבינת גאודה פרוסה 450 גרם

הכנת הרוטב:

אופן ההגשה:

  • ביצים 20 יחידות
  1. הכנת הטוסטים:

    • מורחים את כל פרוסות הלחם בחמאה משני הצדדים
    • מכינים לכל מנה טוסט משלוש פרוסות לחם עם גבינה פרוסה בין פרוסות הלחם, ומניחים על תבנית עם נייר אפייה
    • אופים בתנור פיצה או בתנור אפיה כ- 5-7 דקות עד שהגבינה מותכת, והבצק מקבל גוון יפה
  2. הכנת הרוטב:

    • מחממים סיר רחב עם חמאה ושום, מוסיפים את עלי התרד ומאדים כשתי דקות
    • מוסיפים את רוטב האלפרדו ומביאים לרתיחה. מתבלים במעט מוסקט, מלח ופלפל לפי הצורך
    • שומרים חם עד להגשה
  3. אופן ההגשה:

    • מטגנים ביצי עין
    • מניחים במרכז צלחת שטוחה את הטוסט החם. יוצקים מצקת של רוטב מעל, כך שיגלוש על דפנות הטוסט
    • מניחים מעל את ביצי העין ומגישים מיד
+