סופגנית פירות יער
סופגניה במילוי ובציפוי גנאש פירות יער

רכיבים
אופן הכנת הגנאש:
-
קצפת צמחית 500.0 גרם
-
חלב 130.0 מ"ל
-
תמצית פירות יער
אופן הכנת הספוג:
-
סוכר 200.0 גרם
-
ביצים 400.0 גרם
-
מלח 15.0 גרם
-
קמח 50.0 גרם
אופן הכנת הנוגטין:
-
מרגרינה מחמאה 120.0 גרם
-
סוכר 120.0 גרם
-
גלוקוזה 120.0 גרם
-
קרוקנט 120.0 גרם
אופן הרכבת הסופגניה:
הוראות הכנה
-
אופן הכנת הגנאש:
- שמים בסיר שמנת וחלב עד שמגיע לחום של 70 מעלות
- ממיסים בסיר שוקולד לבן ושופכים מעל את התערובת המורתחת
- מערבבים בבלנדר ידני את התערובת ומוסיפים מחית פירות יער עד לקבלת אמולסיה
-
אופן הכנת הספוג:
- מכניסים לקערת המיקסר ביצים, סוכר ומלח ומקציפים עד לקבלת קצף יציב
- מקפלים פנימה קמח ומוסיפים מחית פירות יער
- מעבירים את התערובת לכוסות ומכניסים למיקרוגל למשך 2 דקות
-
אופן הכנת הנוגטין:
- מרתיחים בסיר חמאה, סוכר וגלוקוזה עד שמגיעים לחום של 107 מעלות
- מורידים מהאש את הסיר ומוסיפים קרוקנט ומערבבים
- במשטח סיליקון שופכים את התערובת המורתחת ואופים בחום של 200 מעלות כ10 דקות, מקררים ושוברים לחתיכות
-
אופן הרכבת הסופגניה:
- ממלאים את הסופגניה ומזלפים מעליה גנאש פירות יער
- מניחים את הספוג והנוגטין מעל
- ממלאים פפיטה ברוטב תות ושמים בתוך הסופגניה