סופגניית שוקולד קפוצ'ינו
סופגניה במילוי ובציפוי גנאש קפה עם שוקולד מעל

רכיבים
הכנת הגנאש:
-
קצפת צמחית 500 גרם
-
חלב 130 מ"ל
-
קפה שחור 2 כפית
הכנת הספוג:
-
סוכר 200 גרם
-
ביצים 400 גרם
-
מלח 15 גרם
-
קמח 50 גרם
הכנת שוקולד חלב:
-
קרוקנט
הרכבת הסופגניה:
הוראות הכנה
-
הכנת הגנאש:
- שמים בסיר שמנת וחלב עד שמגיע לחום של 70 מעלות
- ממיסים בסיר שוקולד חלב ושופכים מעל את התערובת המורתחת
- מערבבים בבלנדר ידני את התערובת ומוסיפים קפה שחור עד לקבלת אמולסיה
-
הכנת הספוג:
- מכניסים לקערת המיקסר ביצים, סוכר ומלח ומקציפים עד לקבלת קצף יציב
- מקפלים פנימה קמח ומוסיפים קפה שחור
- מעבירים את התערובת לכוסות ומכניסים למיקרוגל למשך 2 דקות
-
הכנת שוקולד חלב:
- ממיסים בסיר שוקולד חלב
- מעבירים את התערובת הרותחת למשטח סיליקון
- משאירים את המשטח במקום קריר ויבש להתייצבות
-
הרכבת הסופגניה:
- ממלאים את הסופגניה ומורחים מעליה את הגנאש
- מניחים מעל את הספוג, כדורי "קוקומן" ומלבניות שוקולד חלב