+

הכנת הגנאש:

הכנת הספוג:

  • סוכר 200 גרם
  • ביצים 400 גרם
  • מלח 15 גרם
  • קמח 50 גרם

הכנת שוקולד חלב:

הרכבת הסופגניה:

  1. הכנת הגנאש:

    • שמים בסיר שמנת וחלב עד שמגיע לחום של 70 מעלות
    • ממיסים בסיר שוקולד חלב ושופכים מעל את התערובת המורתחת
    • מערבבים בבלנדר ידני את התערובת ומוסיפים קפה שחור עד לקבלת אמולסיה
  2. הכנת הספוג:

    • מכניסים לקערת המיקסר ביצים, סוכר ומלח ומקציפים עד לקבלת קצף יציב
    • מקפלים פנימה קמח ומוסיפים קפה שחור
    • מעבירים את התערובת לכוסות ומכניסים למיקרוגל למשך 2 דקות
  3. הכנת שוקולד חלב:

    • ממיסים בסיר שוקולד חלב
    • מעבירים את התערובת הרותחת למשטח סיליקון
    • משאירים את המשטח במקום קריר ויבש להתייצבות
  4. הרכבת הסופגניה:

    • ממלאים את הסופגניה ומורחים מעליה את הגנאש
    • מניחים מעל את הספוג, כדורי "קוקומן" ומלבניות שוקולד חלב
+