+

הכנת עוגיית "תחרת שקדים":

הרכבת הסופגניה:

  • ריבת חלב 1.2 ק"ג
  1. הכנת עוגיית "תחרת שקדים":

    • בקערת מיקסר עם וו גיטרה מעבדים מחמאה וסוכר עד לקבלת תערובת חלקה
    • מוסיפים לתוך הקערה שקדים פרוסים ורום לבן ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה
    • מעבירים את התערובת למשטח סיליקון עגול ואופים בחום של 165 מעלות עד לקבלת גוון צבע קרמל
  2. הרכבת הסופגניה:

    • ממלאים את הסופגניה בריבת חלב ומזלפים מעל הסופגניה ריבת חלב
    • מניחים מעל את עוגיית תחרת השקדים
+