רכיבים
הכנת שוקולד קרמל:
-
סוכר 416.0 גרם
-
גלוקוזה 416.0 גרם
-
קצפת צמחית 554.0 גרם
-
מרגרינה מחמאה 40.0 גרם
-
מלח אטלנטי 6.0 גרם
הרכבת הסופגניה:
הוראות הכנה
-
הכנת שוקולד קרמל:
- מרתיחים בסיר סוכר, גלוקוזה ושמנת צמחית עד שמגיעים לחום של 109 מעלות
- בקערה נפרדת שמים שוקולד חלב וסוכר ומעל שופכים את התערובת המורתחת
- מערבבים ומוסיפים מחמאה ומלח עד לקבלת מסה אחידה
-
הרכבת הסופגניה:
- ממלאים את הסופגניה בשוקולד קרמל וטובלים את חלקה העליון בתערובת המילוי
- מניחים מעל את הבייגלה