תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת שוקולד קרמל:

  • סוכר 416.0 גרם
  • גלוקוזה 416.0 גרם
  • קצפת צמחית 554.0 גרם
  • מרגרינה מחמאה 40.0 גרם
  • מלח אטלנטי 6.0 גרם

הרכבת הסופגניה:

  1. הכנת שוקולד קרמל:

    • מרתיחים בסיר סוכר, גלוקוזה ושמנת צמחית עד שמגיעים לחום של 109 מעלות
    • בקערה נפרדת שמים שוקולד חלב וסוכר ומעל שופכים את התערובת המורתחת
    • מערבבים ומוסיפים מחמאה ומלח עד לקבלת מסה אחידה
  2. הרכבת הסופגניה:

    • ממלאים את הסופגניה בשוקולד קרמל וטובלים את חלקה העליון בתערובת המילוי
    • מניחים מעל את הבייגלה