+

הכנת הציפוי:

  • בצק עלים 50 גרם

הכנת המילוי:

  1. הכנת הציפוי:

    • מסדרים את בצק עלים בתבנית
    • מכניסים את התבנית לתנור בחום 170 מעלות ואופים את בצק העלים עד לייבושו
    • שוברים לחתיכות את בצק העלים האפוי
  2. הכנת המילוי:

    • מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת קרם פטיסייר עד לקבלת קרם אוורירי ויציב
    • מקפלים פנימה קרם וניל
  3. הרכבת הסופגניה:

    • ממלאים את הסופגניה בקרם ומורחים מעליה את הקרם
    • מסדרים מעל שברי בצק עלים ומפזרים אבקת סוכר מעל
+