סופגניית נפוליאון
סופגניה בציפוי בצק עלים אפוי ובמילוי קרם פטיסייר

רכיבים
הכנת הציפוי:
-
בצק עלים 50.0 גרם
הכנת המילוי:
-
שמנת מתוקה 1.0 ליטר
-
אבקת קרם פטיסייר 100.0 גרם
-
קרם מילוי מוכן בטעם וניל 200.0 גרם
הוראות הכנה
-
הכנת הציפוי:
- מסדרים את בצק עלים בתבנית
- מכניסים את התבנית לתנור בחום 170 מעלות ואופים את בצק העלים עד לייבושו
- שוברים לחתיכות את בצק העלים האפוי
-
הכנת המילוי:
- מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת קרם פטיסייר עד לקבלת קרם אוורירי ויציב
- מקפלים פנימה קרם וניל
-
הרכבת הסופגניה:
- ממלאים את הסופגניה בקרם ומורחים מעליה את הקרם
- מסדרים מעל שברי בצק עלים ומפזרים אבקת סוכר מעל