סופגניית נסיכות
סופגניה במילוי ובציפוי גנאש ומרנג בטעמים

רכיבים
הכנת הגנאש:
-
קצפת צמחית 1.5 ק"ג
-
מים 1.0 ליטר
-
סוכר 1.0 ק"ג
-
גלוקוזה 1.0 ק"ג
-
מלח
-
מרגרינה מחמאה 1.0 ק"ג
הכנת המרנג:
-
חלבון 500.0 גרם
הוראות הכנה
-
הכנת הגנאש:
- שמים בסיר מים, סוכר, גלוקוזה וקורט מלח, מערבבים ומביאים להרתחה
- בקערה נפרדת שמים שוקולד מריר, ומעל שופכים את התערובת המורתחת
- מוסיפים שמנת פלייבורייט ומחמאה ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה
-
הכנת המרנג:
- מרתיחים בסיר חלבון וסוכר עד שמגיעים לחום של 60 מעלות
- מעבירים למיקסר עם וו גיטרה, מוסיפים צבעי מאכל ומקציפים עד שמתקבל קצף חלק ויציב
-
הרכבת הסופגניה:
- ממלאים את הסופגניה בגנאש מורחים מעליה את הגנאש
- מניחים מעל את המרנגים