+

הכנת הגנאש:

הכנת המרנג:

  • סוכר 1 ק"ג
  • חלבון 500 גרם
  1. הכנת הגנאש:

    • שמים בסיר מים, סוכר, גלוקוזה וקורט מלח, מערבבים ומביאים להרתחה
    • בקערה נפרדת שמים שוקולד מריר, ומעל שופכים את התערובת המורתחת
    • מוסיפים שמנת פלייבורייט ומחמאה ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה
  2. הכנת המרנג:

    • מרתיחים בסיר חלבון וסוכר עד שמגיעים לחום של 60 מעלות
    • מעבירים למיקסר עם וו גיטרה, מוסיפים צבעי מאכל ומקציפים עד שמתקבל קצף חלק ויציב
  3. הרכבת הסופגניה:

    • ממלאים את הסופגניה בגנאש מורחים מעליה את הגנאש
    • מניחים מעל את המרנגים
+