תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת הגנאש:

  • מים 1.0 ליטר
  • סוכר 1.0 ק"ג
  • גלוקוזה 1.0 ק"ג
  • קצפת צמחית 3.0 ק"ג
  • מלח
  • מרגרינה מחמאה 1.0 ק"ג

הרכבת הסופגניה:

  1. הכנת הגנאש:

    • שופכים מים, סוכר, גלוקוזה ,שמנת צמחית וקורט מלח לתוך סיר עד שהתערובת מורתחת
    • בקערה נפרדת שמים שוקולד מריר ומעל שופכים את התערובת ומערבבים
    • מוסיפים שמנת פלייבורייט ומחמאה ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה
  2. הרכבת הסופגניה:

    • ממלאים את הסופגניה בגנאש ומורחים מעליה את הגנאש
    • מסדרים מעל קליק