+

הכנת הגנאש:

  • מים 1 ליטר
  • סוכר 1 ק"ג
  • גלוקוזה 1 ק"ג
  • מלח

הרכבת הסופגניה:

  1. הכנת הגנאש:

    • שופכים מים, סוכר, גלוקוזה ,שמנת צמחית וקורט מלח לתוך סיר עד שהתערובת מורתחת
    • בקערה נפרדת שמים שוקולד מריר ומעל שופכים את התערובת ומערבבים
    • מוסיפים שמנת פלייבורייט ומחמאה ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה
  2. הרכבת הסופגניה:

    • ממלאים את הסופגניה בגנאש ומורחים מעליה את הגנאש
    • מסדרים מעל קליק
+