רכיבים
הכנת הגנאש:
-
מים 1.0 ליטר
-
סוכר 1.0 ק"ג
-
גלוקוזה 1.0 ק"ג
-
קצפת צמחית 3.0 ק"ג
-
???
-
מרגרינה מחמאה 1.0 ק"ג
הרכבת הסופגניה:
הוראות הכנה
-
הכנת הגנאש:
- שופכים מים, סוכר, גלוקוזה ,שמנת צמחית וקורט מלח לתוך סיר עד שהתערובת מורתחת
- בקערה נפרדת שמים שוקולד מריר ומעל שופכים את התערובת ומערבבים
- מוסיפים שמנת פלייבורייט ומחמאה ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה
-
הרכבת הסופגניה:
- ממלאים את הסופגניה בגנאש ומורחים מעליה את הגנאש
- מסדרים מעל קליק