+

הכנת הסופגיה:

  1. הכנת הסופגיה:

    • בקערת מיקסר עם וו לישה שמים מים ,שמנת צמחית וברנדי. מערבבים עד לאיחוד
    • מוסיפים קמח, סוכר, משפר אפייה, מלח, גלוטן ושמרים יבשים. ממשיכים ללוש עד שמתקבלת אחידות במרקם
    • מערבבים פנימה שמרים ומוסיפים מחמאה
+

הכנת הסופגיה:

  • קמח לבן 1 ק"ג
  • סוכר 100 גרם
  • מלח 11 גרם
  • משפר אפייה 10 גרם
  • מים 380 מ"ל
  • שמרים לחים 60 גרם
  • ביצים 100 גרם
  • חלמונים 80 גרם
  • גרידת לימון
  • תמצית וניל
  1. הכנת הסופגיה:

    • בקערת מיקסר עם וו לישה שמים מים ,מחמאה,ביצים,חלמונים,תמצית וניל. מערבבים עד לאיחוד
    • מוסיפים קמח, סוכר, משפר אפייה, מלח,שמרים לחים,גרידת לימון. ממשיכים ללוש עד שמתקבלת אחידות במרקם
    • מערבבים פנימה שמרים ומוסיפים מחמאה
    • מחלקים את הבצק לחלקים של 50 גרם ומכדררים לכדורים ומסדרים על תבנית משומנת ומשאירים להתפחה
    • מכניסים למטגנת את הכדורים ומטגנים