תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת הסופגיה:

  • קמח לבן 1.0 ק"ג
  • סוכר 120.0 גרם
  • מלח 11.0 גרם
  • גלוטן 10.0 גרם
  • משפר אפייה 10.0 גרם
  • מים 380.0 מ"ל
  • מרגרינה מחמאה 100.0 גרם
  • ברנדי 8.0 גרם
  • שמרים יבשים 20.0 גרם
  • קצפת צמחית 160.0 גרם
  1. הכנת הסופגיה:

    • בקערת מיקסר עם וו לישה שמים מים ,שמנת צמחית וברנדי. מערבבים עד לאיחוד
    • מוסיפים קמח, סוכר, משפר אפייה, מלח, גלוטן ושמרים יבשים. ממשיכים ללוש עד שמתקבלת אחידות במרקם
    • מערבבים פנימה שמרים ומוסיפים מחמאה