רכיבים
הכנת הסופגיה:
-
קמח לבן 1.0 ק"ג
-
סוכר 120.0 גרם
-
מלח 11.0 גרם
-
גלוטן 10.0 גרם
-
משפר אפייה 10.0 גרם
-
מים 380.0 מ"ל
-
מרגרינה מחמאה 100.0 גרם
-
ברנדי 8.0 גרם
-
שמרים יבשים 20.0 גרם
-
קצפת צמחית 160.0 גרם
הוראות הכנה
-
הכנת הסופגיה:
- בקערת מיקסר עם וו לישה שמים מים ,שמנת צמחית וברנדי. מערבבים עד לאיחוד
- מוסיפים קמח, סוכר, משפר אפייה, מלח, גלוטן ושמרים יבשים. ממשיכים ללוש עד שמתקבלת אחידות במרקם
- מערבבים פנימה שמרים ומוסיפים מחמאה