מרק גספצ'ו קר

רכיבים
אופן ההכנה:
-
שיני שום 3.0 יחידות
-
בצל לבן פרוס 50.0 גרם
-
פלפל אדום 210.0 גרם
-
שמן זית 100.0 גרם
-
מלח 1.0 כפית
-
סוכר 1.0 כפית
-
מלפפון 260.0 גרם
-
חצי כפית צ'ילי יבש
-
פרוסת לחם קלוי
הוראות הכנה
-
אופן ההכנה:
- טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון עד לקבלת מסה אחידה. מתקנים תיבול במידת הצורך ומכניסים לקירור
-
אופן הגשה:
- מגישים את המרק בכוס ייעודית או בצלוחית עם קוביית קרח בפנים, מעט שמן זית ומעט בזיליקום מעל