כרובית אפויה ברוטב אלפרדו וגבינת קשקבל

רכיבים
הכנת המנה:
-
כרוביות 2.0 יחידות
-
גבינת קשקבל 250.0 גרם
-
שום כתוש 20.0 גרם
-
טימין טרי 4.0 גבעולים
-
מלח
-
פלפל שחור גרוס
-
שמן
הוראות הכנה
-
הכנת המנה:
- מפרקים את הכרוביות לפרחים
- מבשלים את פרחי הכרובית במים מומלחים כ-10 דקות ומסננים
- משמנים תבנית ומסדרים את פרחי הכרובית עליה
- מערבבים בקערה את רוטב האלפרדו עם שום כתוש וחצי מכמות הגבינה. יוצקים על הכרובית, מפזרים את יתרת הגבינה ואת גבעולי הטימין
- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 25 עד לקבלת צבע זהוב יפה