+

הכנת המנה:

  • כרוביות 2 יחידות
  • גבינת קשקבל 250 גרם
  • שום כתוש 20 גרם
  • טימין טרי 4 גבעולים
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • שמן
  1. הכנת המנה:

    • מפרקים את הכרוביות לפרחים
    • מבשלים את פרחי הכרובית במים מומלחים כ-10 דקות ומסננים
    • משמנים תבנית ומסדרים את פרחי הכרובית עליה
    • מערבבים בקערה את רוטב האלפרדו עם שום כתוש וחצי מכמות הגבינה. יוצקים על הכרובית, מפזרים את יתרת הגבינה ואת גבעולי הטימין
    • אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 25 עד לקבלת צבע זהוב יפה
+