+

הכנת בלילת הגבינה:

הכנת סירופ קפה:

  • סוכר 100 גרם
  • מים 150 מ"ל
  • קפה נמס 1 כפות

הכנת שטרוייזל וניל:

הכנת בסיס הביסקוויט:

הרכבת העוגה:

  • אבקת סוכר 1 כפות
  • אבקת קקאו 1 כפות
  1. הכנת בלילת הגבינה:

    • מערבבים במיקסר עם וו גיטרה במהירות נמוכה: שמנת חמוצה, ביצים, גבינה לבנה, גרידת וניל, גרידת לימון וקלאסיק קפוצ'ינו עד לקבלת תערובת אחידה
    • בקערה נפרדת, מערבבים את השמנת המתוקה עם גבינת המסקרפונה
    • לאחר קבלת תערובת אחידה, מוסיפים לתערובת שהוכנה במיקסר
    • מערבבים בקערה נפרדת את הסוכר והקמח, ומוסיפים לתערובת הכללית
  2. הכנת סירופ קפה:

    • מרתיחים את כל הרכיבים
  3. הכנת שטרוייזל וניל:

    • מעבדים סוכר וחמאה, בקערת מיקסר עם וו גיטרה, עד לקבלת תערובת חלקה
    • מוסיפים את הקמח, תמצית הוניל והמלח, עד לקבלת מרקם פירורי
    • אופים בחום של 180 מעלות עד לקבלת גוון צהוב ומצננים
  4. הכנת בסיס הביסקוויט:

    • מעבירים לרינג בקוטר 26 ס"מ שליש מבלילת המאפינס ואופים על פי הוראות ההכנה של המוצר
    • מחלקים את שני השלישים שנותרו למאפינס קטנים ואופים לפי הוראות ההכנה
    • שופכים על בלילת המאפינס 2/3 מבלילת הגבינה
    • לאחר שהמיני מאפינס מוכנים, משרים אותם בתוך סירופ הקפה ומניחים בעדינות בסדר מעגלי בתוך הרינג מעל בלילת הגבינה
    • מכסים את העוגה בשליש שנותר מבלילת הגבינה שהוכנה מבעוד מועד
    • מכניסים לתנור ואופים בחום של 160 מעלות למשך רבע שעה נוספת
  5. הרכבת העוגה:

    • מוציאים את העוגה מהתנור ומכסים אותה בפירורי שטרוייזל בטעם שוקולד
    • מחזירים לתנור למשך 30 דקות נוספות
    • לאחר שהעוגה התקררה והתייצבה במקרר, מפזרים לפני ההגשה את אבקת הסוכר ואבקת הקקאו
+