+

הכנת השטרויזל וניל:

  • סוכר לבן 800 גרם
  • קמח 1.3 ק"ג
  • תמצית וניל 4 כפיות
  • מלח

הרכבת המנה:

  • אפרסק 1 יחידה
  • אבקת סוכר 1 ק"ג
  1. הכנת השטרויזל וניל:

    • בקערת מיקסר עם וו גיטרה מעבדים סוכר וחמאה עד לקבלת מסה חלקה
    • מוסיפים את הקמח, תמצית הוניל והמלח עד לקבלת מרקם פירורי
    • אופים בחום של 180 מעלות עד לקבלת גוון זהב ומצננים
  2. הרכבת המנה:

    • מוזגים שכבה דקה של סירופ מייפל בכלי ומניחים אפרסק עם החיתוך כלפי מעלה
    • מזלפים מעל את קרם הוניל ומפזרים שכבה של פירורי שטרויזל וניל
    • אופים בחום של 170 מעלות למשך 10-12 דקות
    • מוציאים את המנה ומיד הופכים אותה על צלחת הגשה
    • מומלץ להגיש עם כדור גלידה או סירופ מייפל
+