+

הכנת השפונדרה:

  • נתחי שפונדרה 1.2 ק"ג

הכנת המרינדה:

  • מים 20 מ"ל
  • סוכר 50 גרם
  • דבש 1 כפות
  • מירין 50 גרם
  • אגס אסייתי שטוף ומגולען 1 יחידות
  • בצל 1 יחידות
  • ראש שום קלוף 1 יחידות
  • ג'ינג'ר 5 גרם
  • פלפל שחור גרוס 1 חופן
  • שמן שומשום 15 מ"ל
  1. הכנת השפונדרה:

    • שוטפים את הצלעות תוך החלפת מים פעמיים. מסירים שומן עודף. חותכים דרך העצם למנות. פורסים את הצלעות לפרפר עד שהבשר בעובי של כ-1 ס"מ
    • ודאו כי יש ברשותכם 10 מנות של 120 גרם
  2. הכנת המרינדה:

    • שמים את כל המרכיבים האחרים למעט המים בתוךמעבד המזוןומפעילים במהירות גבוהה
    • מוסיפיםאת המים ושמים את השפונדרה במשרה. מכסים ומשאירים למשך הלילה (מומלץ למשך הלילה, אך לכל הפחות למשך 6 שעות) בחדר הקירור
  3. הגשת המנה:

    • תהליך הבישול: ניתן לבשל על גריל מחומם מראש, אבל עדיף על גריל פחמים או ברביקיו גחלי עץ