![](/chef-inspiration/ufs-academy-digital/tonkatsu-japones-y-udon/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1644295458677.jpg)
מבוא ומרכיבים
שף ג'ישן פרדו מ-Machiya משתף מנות בהשראת הבישול הביתי הפשוט היפני, תוך שימוש במרכיבים מסורתיים ורטבים מוכרים.
![](/chef-inspiration/ufs-academy-digital/tonkatsu-japones-y-udon/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1634203617042.jpg)
יאקי אודון – חלק 1
השף ג'ישן פרדוס מתחיל עם יאקי אודון – מנת נודלס להכנה במחבת אחת להוספת טעמים יפניים אותנטיים למנת המוקפץ המסורתית.
![](/chef-inspiration/ufs-academy-digital/tonkatsu-japones-y-udon/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c_1543389696/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1634203651151.jpg)
יאקי אודון – חלק 2
השף ג'ישן פרדוס מדגים איך לשלב בין אודון נודלס לבין הרטבים המסורתיים והצבעים של הירקות הטריים, יחד עם הקישוטים להשלמת המנה.
![](/chef-inspiration/ufs-academy-digital/tonkatsu-japones-y-udon/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c_361211819/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1634203670867.jpg)
הכנת המרכיבים ובישול טונקטסו
למדו איך להכין את המרכיבים ולבשל טונקטסו – נתח חזיר מצופה בפירורי לחם בטיגון עמוק.
![](/chef-inspiration/ufs-academy-digital/tonkatsu-japones-y-udon/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c_1565375037/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1634203718239.jpg)
סידור בצלחת והוספת רטבים לטונקטסו
שף ג'ישן פרדוס מדגים את תהליך הסידור בצלחת של הטונקטסו, החל מהרטבים הנלווים וכלה ברוטב הג'ינג'ר המתוק והכרוב הקצוץ והפריך.