תפריט
נקודות יו-שף

02:16

מבוא ומרכיבים

שף ג'ישן פרדו מ-Machiya משתף מנות בהשראת הבישול הביתי הפשוט היפני, תוך שימוש במרכיבים מסורתיים ורטבים מוכרים.

02:23

יאקי אודון – חלק 1

 השף ג'ישן פרדוס מתחיל עם יאקי אודון – מנת נודלס להכנה במחבת אחת להוספת טעמים יפניים אותנטיים למנת המוקפץ המסורתית.

02:14

יאקי אודון – חלק 2 

 השף ג'ישן פרדוס מדגים איך לשלב בין אודון נודלס לבין הרטבים המסורתיים והצבעים של הירקות הטריים, יחד עם הקישוטים להשלמת המנה.

02:27

הכנת המרכיבים ובישול טונקטסו

למדו איך להכין את המרכיבים ולבשל טונקטסו – נתח חזיר מצופה בפירורי לחם בטיגון עמוק.

03:20

סידור בצלחת והוספת רטבים לטונקטסו

שף ג'ישן פרדוס מדגים את תהליך הסידור בצלחת של הטונקטסו, החל מהרטבים הנלווים וכלה ברוטב הג'ינג'ר המתוק והכרוב הקצוץ והפריך.