This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

מבוא ומרכיבים
שף ג'ישן פרדו מ-Machiya משתף מנות בהשראת הבישול הביתי הפשוט היפני, תוך שימוש במרכיבים מסורתיים ורטבים מוכרים.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

יאקי אודון – חלק 1
השף ג'ישן פרדוס מתחיל עם יאקי אודון – מנת נודלס להכנה במחבת אחת להוספת טעמים יפניים אותנטיים למנת המוקפץ המסורתית.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

יאקי אודון – חלק 2
השף ג'ישן פרדוס מדגים איך לשלב בין אודון נודלס לבין הרטבים המסורתיים והצבעים של הירקות הטריים, יחד עם הקישוטים להשלמת המנה.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

הכנת המרכיבים ובישול טונקטסו
למדו איך להכין את המרכיבים ולבשל טונקטסו – נתח חזיר מצופה בפירורי לחם בטיגון עמוק.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

סידור בצלחת והוספת רטבים לטונקטסו
שף ג'ישן פרדוס מדגים את תהליך הסידור בצלחת של הטונקטסו, החל מהרטבים הנלווים וכלה ברוטב הג'ינג'ר המתוק והכרוב הקצוץ והפריך.