תפריט

לצפייה עם כתוביות בעברית, יש ללחוץ על כפתור CC בתחתית נגן הווידאו, לאחר התחלת הצפייה

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:04

מבוא

שף דיטריק, השף הראשי ב-Coobs שביוהנסבורג, מציג את הפרימיומיזציה, הרעיון של שדרוג משהו שגרתי בעזרת שינוי מעניין. התנסו בשתי מנות – פירה ונקניקיות, ועוף בחובצה עם צ'יפס.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:25

עוף מטוגן בחובצה – מרכיבים

למדו להכיר את המרכיבים למנה הראשונה – עוף מטוגן בחובצה עם רוטב בזיגוג דבש וצ'יפס עם תערובת תבלינים. 

 

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:10

עוף מטוגן בחובצה – הכנה – חלק 1

התחילו בציפוי העוף בביצה, קמח ופירורי לחם לפני שתלמדו מתכון קלאסי לסלט כרוב שיצורף למנה.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

03:10

עוף מטוגן בחובצה – הכנה – חלק 2

טגנו בשמן עמוק, הזליפו ופזרו מרכיבים בחלק השני, שעוסק בהכנת הצ'יפס והעוף לקבלת רכיבים פריכים ומתובלים לפני הסידור בצלחת. 

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

03:07

נקניקיות ופירה – הכנה – חלק 1

למדו על המרכיבים לפני הצלייה והתיבול של הנקניקיות. למדו את הטכניקה ליצירת פירה רך וקטיפתי.  

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

03:38

נקניקיות ופירה – הכנה – חלק 2

צרו רוטב מצומצם של כרשה וציר לפני הטיגון בשמן עמוק של הבצל לקבלת המרכיבים האחרונים לפני הסידור בצלחת. עברו לשילוב המרכיבים לקבלת גרסה משודרגת של המנה הקלאסית והרגילה. 

מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט