תפריט
נקודות יו-שף

לצפייה עם כתוביות בעברית, יש ללחוץ על כפתור CC בתחתית נגן הווידאו, לאחר התחלת הצפייה

מבוא

שף דיטריק, השף הראשי ב-Coobs שביוהנסבורג, מציג את הפרימיומיזציה, הרעיון של שדרוג משהו שגרתי בעזרת שינוי מעניין. התנסו בשתי מנות – פירה ונקניקיות, ועוף בחובצה עם צ'יפס.

עוף מטוגן בחובצה – מרכיבים

למדו להכיר את המרכיבים למנה הראשונה – עוף מטוגן בחובצה עם רוטב בזיגוג דבש וצ'יפס עם תערובת תבלינים. 

 

עוף מטוגן בחובצה – הכנה – חלק 1

התחילו בציפוי העוף בביצה, קמח ופירורי לחם לפני שתלמדו מתכון קלאסי לסלט כרוב שיצורף למנה.

עוף מטוגן בחובצה – הכנה – חלק 2

טגנו בשמן עמוק, הזליפו ופזרו מרכיבים בחלק השני, שעוסק בהכנת הצ'יפס והעוף לקבלת רכיבים פריכים ומתובלים לפני הסידור בצלחת. 

נקניקיות ופירה – הכנה – חלק 1

למדו על המרכיבים לפני הצלייה והתיבול של הנקניקיות. למדו את הטכניקה ליצירת פירה רך וקטיפתי.  

נקניקיות ופירה – הכנה – חלק 2

צרו רוטב מצומצם של כרשה וציר לפני הטיגון בשמן עמוק של הבצל לקבלת המרכיבים האחרונים לפני הסידור בצלחת. עברו לשילוב המרכיבים לקבלת גרסה משודרגת של המנה הקלאסית והרגילה.