תפריט
נקודות יו-שף

לצפייה עם כתוביות בעברית, יש ללחוץ על כפתור CC בתחתית נגן הווידאו, לאחר התחלת הצפייה

02:04

מבוא

שף דיטריק, השף הראשי ב-Coobs שביוהנסבורג, מציג את הפרימיומיזציה, הרעיון של שדרוג משהו שגרתי בעזרת שינוי מעניין. התנסו בשתי מנות – פירה ונקניקיות, ועוף בחובצה עם צ'יפס.

01:25

עוף מטוגן בחובצה – מרכיבים

למדו להכיר את המרכיבים למנה הראשונה – עוף מטוגן בחובצה עם רוטב בזיגוג דבש וצ'יפס עם תערובת תבלינים. 

 

02:10

עוף מטוגן בחובצה – הכנה – חלק 1

התחילו בציפוי העוף בביצה, קמח ופירורי לחם לפני שתלמדו מתכון קלאסי לסלט כרוב שיצורף למנה.

03:10

עוף מטוגן בחובצה – הכנה – חלק 2

טגנו בשמן עמוק, הזליפו ופזרו מרכיבים בחלק השני, שעוסק בהכנת הצ'יפס והעוף לקבלת רכיבים פריכים ומתובלים לפני הסידור בצלחת. 

03:07

נקניקיות ופירה – הכנה – חלק 1

למדו על המרכיבים לפני הצלייה והתיבול של הנקניקיות. למדו את הטכניקה ליצירת פירה רך וקטיפתי.  

03:38

נקניקיות ופירה – הכנה – חלק 2

צרו רוטב מצומצם של כרשה וציר לפני הטיגון בשמן עמוק של הבצל לקבלת המרכיבים האחרונים לפני הסידור בצלחת. עברו לשילוב המרכיבים לקבלת גרסה משודרגת של המנה הקלאסית והרגילה. 

מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט