לצפייה עם כתוביות בעברית, יש ללחוץ על כפתור CC בתחתית נגן הווידאו, לאחר התחלת הצפייה
![](/chef-inspiration/ufs-academy-digital/premiumizacion/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1634202229404.jpg)
מבוא
שף דיטריק, השף הראשי ב-Coobs שביוהנסבורג, מציג את הפרימיומיזציה, הרעיון של שדרוג משהו שגרתי בעזרת שינוי מעניין. התנסו בשתי מנות – פירה ונקניקיות, ועוף בחובצה עם צ'יפס.
![](/chef-inspiration/ufs-academy-digital/premiumizacion/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1603897866162.jpg)
עוף מטוגן בחובצה – מרכיבים
למדו להכיר את המרכיבים למנה הראשונה – עוף מטוגן בחובצה עם רוטב בזיגוג דבש וצ'יפס עם תערובת תבלינים.
![](/chef-inspiration/ufs-academy-digital/premiumizacion/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1603897889763.jpg)
עוף מטוגן בחובצה – הכנה – חלק 1
התחילו בציפוי העוף בביצה, קמח ופירורי לחם לפני שתלמדו מתכון קלאסי לסלט כרוב שיצורף למנה.
![](/chef-inspiration/ufs-academy-digital/premiumizacion/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2029186904/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1603897904732.jpg)
עוף מטוגן בחובצה – הכנה – חלק 2
טגנו בשמן עמוק, הזליפו ופזרו מרכיבים בחלק השני, שעוסק בהכנת הצ'יפס והעוף לקבלת רכיבים פריכים ומתובלים לפני הסידור בצלחת.
![](/chef-inspiration/ufs-academy-digital/premiumizacion/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_622216658/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1603897916965.jpg)
נקניקיות ופירה – הכנה – חלק 1
למדו על המרכיבים לפני הצלייה והתיבול של הנקניקיות. למדו את הטכניקה ליצירת פירה רך וקטיפתי.
![](/chef-inspiration/ufs-academy-digital/premiumizacion/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_1445561028/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1644295359111.jpg)
נקניקיות ופירה – הכנה – חלק 2
צרו רוטב מצומצם של כרשה וציר לפני הטיגון בשמן עמוק של הבצל לקבלת המרכיבים האחרונים לפני הסידור בצלחת. עברו לשילוב המרכיבים לקבלת גרסה משודרגת של המנה הקלאסית והרגילה.