תפריט
נקודות יו-שף

לצפייה עם כתוביות בעברית, יש ללחוץ על כפתור CC בתחתית נגן הווידאו, לאחר התחלת הצפייה

צפו בבן מרפי, השף הראשי בלייססטון פלייס מדגים כיצד להשתמש בסיפון. הוא יראה לכם את הציוד והמרכיבים הדרושים כדי לשלוט בחתימת המנה שלו וליצור טעמים ומרקמים מדהימים.

02:42

בישול עם סיפון- היכרות

צפו בבן מרפי, השף הראשי בלייססטון פלייס מדגים כיצד להשתמש בסיפון. הוא יראה לכם את הציוד והמרכיבים הדרושים כדי לשלוט בחתימת המנה שלו וליצור טעמים ומרקמים מדהימים.

צפו בשף פרד דובל עורך טוויסט קליל בגספצ'ו בעזרת סיפון, עם קישוט של מלפפון דחוס.

00:00

בסיסי: גספצ'ו מלפפונים

צפו בשף פרד דובאל מכין גרסה קלילה במיוחד של הגספצ'ו באמצעות סיפון, עם קישוט של מלפפונים דחוסים.

צפו בשף פרד דובל, שף ראשי ב"בצל הלבן", מדריך אתכם דרך מרקי סיפון תוך התמקדות בגספצ'ו מלפפון. הוא ידבר איתכם דרך הציוד והמרכיבים הדרושים לך בכדי ליצור מרק קיץ קליל

00:00

מתקדם: מבוא, ציוד ומרכיבים

צפו בבן מרפי, השף הראשי של Launceston Place, מדגים כיצד להשתמש בסיפון. הוא יראה לכם את הציוד והמרכיבים הדרושים כדי להכין במומחיות את מנת הדגל שלו וליצור טעמים ומרקמים מדהימים.

למדו כיצד ליצור טוויסט גורמה על קלאסיקה של ארוחת בוקר, בעזרת סיפון להכנת מוס ביצה מקושקשת עם כמהין וסגירת בצק.

04:50

מתקדם: ביצים מקושקשות וכבד אווז על גבי טוסט

למדו איך להכין גרסת גורמה זו של ארוחת הבוקר הקלאסית, תוך שימוש בסיפון להגנת מוס ביצים מקושקשות עם כמהין בניחוח סתווי ומחמצת שאור.

מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט