תפריט
נקודות יו-שף

לצפייה עם כתוביות בעברית, יש ללחוץ על כפתור CC בתחתית נגן הווידאו, לאחר התחלת הצפייה

בישול עם סיפון- היכרות

צפו בבן מרפי, השף הראשי בלייססטון פלייס מדגים כיצד להשתמש בסיפון. הוא יראה לכם את הציוד והמרכיבים הדרושים כדי לשלוט בחתימת המנה שלו וליצור טעמים ומרקמים מדהימים.

בסיסי: גספצ'ו מלפפונים

צפו בשף פרד דובאל מכין גרסה קלילה במיוחד של הגספצ'ו באמצעות סיפון, עם קישוט של מלפפונים דחוסים.

מתקדם: מבוא, ציוד ומרכיבים

צפו בבן מרפי, השף הראשי של Launceston Place, מדגים כיצד להשתמש בסיפון. הוא יראה לכם את הציוד והמרכיבים הדרושים כדי להכין במומחיות את מנת הדגל שלו וליצור טעמים ומרקמים מדהימים.

מתקדם: ביצים מקושקשות וכבד אווז על גבי טוסט

למדו איך להכין גרסת גורמה זו של ארוחת הבוקר הקלאסית, תוך שימוש בסיפון להגנת מוס ביצים מקושקשות עם כמהין בניחוח סתווי ומחמצת שאור.