קינוחים - 3 הגשות שונות

00:51

מוס שוקולד הוא אחד הקינוחים הפופולריים במחוזותינו; הקרפ קצת פחות. את רובנו הוא מחזיר לשנות השמונים אך בשנים האחרונות הוא חוזר למרכז הבמה. החיבור ביניהם התגלה כהברקה – המוס מקליל את מרקם הקרפ ומעשיר את טעמו. מרקמו של המוס יציב ולכן ניתן ליצור בעזרתו צורות שונות. יחד עם שני רטבים מעניינים (פסיפלורה וקפה) ואבקת נוגט נוצרה כאן חגיגה של טעמים ומרקמים. 

רוצים ללמוד לצלחת?
הסבירו לנו מדוע אתם חייבים עזרה בפלייטינג ואולי תזכו בביקור והדרכה של אחד השפים שלנו!