תפריט
נקודות יו-שף

צוות שהוכשר כראוי לבצע את עבודתו חוסך לכם כסף על ידי מניעת בזבוז מזון, טיפול נכון בציוד ובכלי האוכל, ויכולת למלא מגוון תפקידים, אפילו הגדלת ההזמנות מלקוחות. 
1.	הציעו הדרכות לצוות המסעדה

1. הציעו הדרכות לצוות המסעדה

הסבירו לצוות מה קורה ומדוע אתם עושים דברים מסוימים, כדי שאנשים יבינו מה מצופה מהם ומדוע זה חשוב. כשהם יבינו את הסיבות, גם להם יהיה חשוב לחסוך עלויות, וסביר יותר שהם ישקיעו בכך.

2.	טפחו גאוות יחידה

2. טפחו גאוות יחידה

צוות שמכבד את ההנהלה יעבוד בצורה פרודוקטיבית ויעילה יותר. הנהלת המסעדה מנהיגה באמצעות דוגמה אישית – הקפידו להעניק הכרה כשהעובדים עושים עבודה טובה וטפחו סביבה המעניקה יחס של הערכה וכבוד.

3.	הגבירו מודעות לחיסכון ואת תרומת העובדים לנושא

3. הגבירו מודעות לחיסכון ואת תרומת העובדים לנושא

כדי לצמצם את פחת המזון במסעדה, הכינו רשימה המפרטת את מחירי המרכיבים העיקריים שמתבזבזים באחסון או בהכנות, ואת המחירים של ציוד שמתקלקל או כלים שנשברים. הפכו את הרשימה לשלט ותלו אותו במקומות מרכזיים במטבח היכן שייראה לעיני העובדים. 

מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט