1. איך נראות שעות עבודה הוגנות
"אתם חזקים רק במידת החוזק של האדם שעובד קשה מדי בצוות שלכם".
שף אורון פרנקו וחמישה שפים נוספים מ-#FairKitchens חוברים לד"ר ג'ן סמנר, פסיכולוגית קלינית ומרצה, כדי להסביר כיצד להסתגל לשעות עבודה הוגנות
2. השף הראשי של Hawksmoor מספר על הגישה שלו
השף הראשי של הקבוצה, פיליפ בראנץ', וצוותו חולקים תובנות על תכנון מערכת שעות בריאה לעובדי המסעדה, ומספרים אילו שינויים הם עשו כדי לשפר את שעות העבודה.
3. שימוש בתוכנה מפחית את הנטל
תוכנת ניהול יכולה להקל על ניהול המשמרות במסעדה:
- דרך קלה לצוות לנהל את עבודתם, ולא פחות חשוב, את זמנם הפנוי
- דרך קלה למנהלים לקבל מבט-על, כך שמצבת העובדים צפויה מראש
- שחרור המנהלים מהצורך לשלוח הודעות, להתקשר, להתנהל בדוא"ל וכו'
"כולנו יודעים שבמסעדנות שולי הרווח צרים והשעות ארוכות, אך אין זה אומר שכולם צריכים לעבוד חמישה ימים בשבוע. כשמציעים שבוע עבודה של ארבעה ימים למנהלים ולשכירים אחרים, השעות עדיין ארוכות, אך גם הזמן להתאושש ארוך. סביר יותר שאנשים יהיו חדים ומפוקסים יותר כשמעודדים אותם לקחת יותר מנוחה".