רכיבים
הוראות הכנה:
-
שוקיים עוף קטומות ללא העצם (סגורות וצלויות מראש) 2.0 ק"ג
-
חצאי בייבי תפוחי אדמה מטוגנות מראש 300.0 גרם
-
שמן סויה 150.0 גרם
-
בצל חתוך לקוביות 150.0 גרם
-
גזר חתוך לקוביות 150.0 גרם
-
סלרי חתוך לקוביות קטנות 50.0 גרם
-
פלפל שחור גרוס
-
מלח גס
אופן הגשה:
הוראות הכנה
-
הוראות הכנה:
- מטגנים בצל, גזר וסלרי בסיר חם ומוסיפים אץ נוזל הדמי גלאס
- מתבלים את הנוזל עם תבלינים ועם רוטב היין
- מווסיפים את השוקיים המבושלות מראש ואת קוביות התפו"א
- טועמים ומשפרים טעמים
- מוזגים את התבשיל לגסטרונום 7 וממשיכים את הבישול בחום של 170 מעלו משולב למשך כ-30 דק' עם מכסה פתוח
-
אופן הגשה:
- מומלץ להגיש את תבשיל העוף על מצע של פתיתים עם חיטה מלאה או קוסקוס דורום עם קינמון