תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1. מבשלים את תפוחי האדמה בשלמותם עם הקליפה במי מלח למשך 30 דקות או בקומבי סטימר במצב אדים 130 מעלות 25 דקות ומצננים.
    2. פורסים תפוחי האדמה עם קליפתם לפרוסות בעובי 5 מ"מ.
    3. מערבים את כל המרכיבים ומתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את רוטב הקיסר של “הלמנ‘ס” ומערבבים בעדינות לכיסוי מלא של הסלט.
    4. מגישים עם ביצה חצויה מעל.
    • מומלץ לבשל את הביצים 9 דקות בדיוק ואז לקרר במים קרח לקבלת חלמון רך ויפה.
    • ניתן להחליף את הטונה בסלמון מאודה או צלוי ללא עור מפורד בידיים או כל דג אחר.

מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט