תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת המנה:

  • לחמניית המבורגר 10.0 יחידות
  • טבעות בצל סגול 20.0 יחידות
  • פרוסות מלפפון חמוץ 20.0 יחידות
  • פרוסות עגבנייה צלויות 20.0 יחידות
  • חסת אייסברג 200.0 גרם
  • נתחי שפונדרה מרוככת חתוכים לקוביות 1*1 ס"מ 1.6 ק"ג
  1. הכנת המנה:

    • צולים את נתחי השפונדרה על הפלנצ'ה ומתבלים ברוטב ברביקיו
    • מחממים את לחמניית ההמבורגר על הפלנצ'ה או במסוע
    • מסדרים על תחתית הלחמנייה את החסה, הבצל הסגול, מלפפון חמוץ ועגבנייה צלויה
    • מניחים מעל את נתחי השפונדרה, מזלפים ספייסי מיו ומעטרים בבצל ירוק קצוץ
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט