תפריט
נקודות יו-שף
+

הרכבת המנה:

  • לחמניית ג'בטה 10.0 יחידות
  • עגבניות פרוסות 300.0 גרם
  • בצל סגול פרוס 300.0 גרם
  • כתף בקר פרוס דק וחם 1.5 ק"ג
  • רצועות חסה ערבית 200.0 גרם
  • מלפפון חמוץ 10.0 יחידות
  1. הרכבת המנה:

    • מחממים את הג'בטה על פלנצ'ה או במסוע
    • פורסים את המלפפון החמוץ
    • מורחים שכבה נדיבה של מיונז וחרדל על תחתית הכריך ועל חלקו העליון ומניחים מעל חסה, פרוסות עגבנייה, כתף בקר, בצל סגול ומלפפון חמוץ
    • את כתף הבקר יש לחמם בתנור אדים ולשמור בתוך כלי גסטרונום חם עם לחות
    • את כתף הבקר יש לפרוס על פורסת נקניק מקצועית לפרוסות דקות מאוד
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט