תפריט
+

אופן ההכנה:

  • קציצת המבורגר 10.0 יחידות
  • פטריות שימג'י חומות 500.0 גרם
  • פטריות שימג'י לבנות 500.0 גרם
  • בצלי שאלוט 1.0 ק"ג
  • דמי גלאס בסיס לרוטב חום קנור שקית 1 ק"ג 500.0 מ"ל
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • שמן זית

מתכון מומלץ להמבורגר (6.8 מסה סה"ב)

  • 1.5 ?"ג ????? ??? (???? 2)
  • 1.5 ?"ג ??????? (???? 9)
  • 1.5 ?"ג ????? ??? (???? 10)
  • 1.5 ?"ג ???? ???????? (???? 7)
  • 200 ??? ???? ????? (???? ???)
  • 500 ??? ??? ?????
  • 40 ??? ???
  • 20 ??? ???? ???? ????
  • 10 ??? ???? ???? ??????
  1. אופן ההכנה:

    • מחממים שמן זית במחבת גדולה וצורבים את בצלי השאלוט עד להשחמה 
    • מוסיפים את פטריות השימג'י החומות והלבנות ומתבלים את הכל במלח ופלפל שחור גרוס
    • מוסיפים את רוטב היין האדום ואת נוזל הדמי גלאס ומערבבים היטב
    • במקביל צורבים את קציצת ההמוברגר למידה הרצויה 
    • מניחים בצלחת את מיקס השאלוט והפטריות עם רוב הרוטב 
    • מסדרים מעל את קציצת ההמבורגר ומוסיפים את שאר הרוטב מעל ההמבורגר
  2. מתכון מומלץ להמבורגר (6.8 מסה סה"ב)

מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט