רכיבים
אופן ההכנה:
-
קציצת המבורגר 10.0 יחידות
-
פטריות שימג'י חומות 500.0 גרם
-
פטריות שימג'י לבנות 500.0 גרם
-
בצלי שאלוט 1.0 ק"ג
-
דמי גלאס בסיס לרוטב חום קנור שקית 1 ק"ג 500.0 מ"ל
-
מלח
-
פלפל שחור גרוס
-
שמן זית
מתכון מומלץ להמבורגר (6.8 מסה סה"ב)
-
1.5 ?"ג ????? ??? (???? 2)
-
1.5 ?"ג ??????? (???? 9)
-
1.5 ?"ג ????? ??? (???? 10)
-
1.5 ?"ג ???? ???????? (???? 7)
-
200 ??? ???? ????? (???? ???)
-
500 ??? ??? ?????
-
40 ??? ???
-
20 ??? ???? ???? ????
-
10 ??? ???? ???? ??????