תפריט
נקודות יו-שף
+

אופן ההכנה:

מתכון מומלץ להמבורגר (6.8 מסה סה"ב)

  • 1.5 ק"ג צלעות בקר (מספר 2)
  • 1.5 ק"ג שפונדרה (מספר 9)
  • 1.5 ק"ג צוואר בקר (מספר 10)
  • 1.5 ק"ג מכסה אנטריקוט (מספר 7)
  • 200 גרם שומן בוקאס (שומן בקר)
  • 500 גרם בצל קונפי
  • 40 גרם מלח
  • 20 גרם פלפל שחור טחון
  • 10 גרם אבקת סודה לשתייה
  1. אופן ההכנה:

    • מחממים שמן זית במחבת גדולה וצורבים את בצלי השאלוט עד להשחמה 
    • מוסיפים את פטריות השימג'י החומות והלבנות ומתבלים את הכל במלח ופלפל שחור גרוס
    • מוסיפים את רוטב היין האדום ואת נוזל הדמי גלאס ומערבבים היטב
    • במקביל צורבים את קציצת ההמוברגר למידה הרצויה 
    • מניחים בצלחת את מיקס השאלוט והפטריות עם רוב הרוטב 
    • מסדרים מעל את קציצת ההמבורגר ומוסיפים את שאר הרוטב מעל ההמבורגר
  2. מתכון מומלץ להמבורגר (6.8 מסה סה"ב)