תפריט
נקודות יו-שף
+

הוראות הכנה:

  • שוקיים עוף קטומות ללא העצם (סגורות וצלויות מראש) 2.0 ק"ג
  • חצאי בייבי תפוחי אדמה מטוגנות מראש 300.0 גרם
  • שמן סויה 150.0 גרם
  • בצל חתוך לקוביות 150.0 גרם
  • גזר חתוך לקוביות 150.0 גרם
  • סלרי חתוך לקוביות קטנות 50.0 גרם
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח גס

אופן הגשה:

  1. הוראות הכנה:

    • מטגנים בצל, גזר וסלרי בסיר חם ומוסיפים אץ נוזל הדמי גלאס
    • מתבלים את הנוזל עם תבלינים ועם רוטב היין
    • מווסיפים את השוקיים המבושלות מראש ואת קוביות התפו"א
    • טועמים ומשפרים טעמים
    • מוזגים את התבשיל לגסטרונום 7 וממשיכים את הבישול בחום של 170 מעלו משולב למשך כ-30 דק' עם מכסה פתוח
  2. אופן הגשה:

    • מומלץ להגיש את תבשיל העוף על מצע של פתיתים עם חיטה מלאה או קוסקוס דורום עם קינמון