תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת הקרם דיפלומט:

  • קרם מילוי מוכן בטעם וניל 600.0 גרם
  • קצפת צמחית 2.0 ליטר
  • מים קרים 1.0 ליטר
  • אבקת קרם פטיסייר 200.0 גרם

הרכבת המנה:

  1. הכנת הקרם דיפלומט:

    • בקערת מיקסר מקציפים קצפת פלייבוריט, מים קרים ואבקת קרם פטייסיר עד לקבלת קרם יציב מוקצף
    • טורפים שליש מהקרם המוקצף לתוך קרם הווניל ומקפלים פנימה בעדינות את יתרת הקרם המוקצף עד לקבלת תערובת אחידה ואוורירית
  2. הרכבת המנה:

    • מכינים את הוופל הבלגי על פי הוראות ההכנה שעל גבי האריזה
    • מניחים את הוופל על צלחת הגשה, בוזקים אבקת סוכר
    • מזלפים רוטב שוקולד או מייפל
    • מומלץ להגיש עם כדור גלידהבצד
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט