תפריט
נקודות יו-שף

01:04

קורס סטייק: מבוא

הפכו למומחים לסטייק עם טים דילייני, השף הראשי של מסעדת Goodman בלונדון. למדו כל מה שצריך לדעת על הסטייק המושלם, החל מהשגת הבשר והיישון וכלה בקצבות, בהכנה ובצלייה, בנוסף למתכונים מפורטים למנות סטייק מושלמות.

 

01:25

קורס סטייק: הכנת המטבח

מהסכינים החדים ביותר ועד הגריל הטוב ביותר, גלו איך להכין את המטבח לקבלת הסטייק המושלם בכל פעם.

03:11

קורס סטייק: השגת הבשר

סטייק טוב תלוי קודם כול באיכות הבשר. קבלו עצות ותובנות מצוינות לגבי השגת הסטייק, החל ממציאת הנתח הנכון וכלה בבדיקת השיוש והטריות.

04:06

קורס סטייק: הכנות

צפו במדריך הקצבות המפורט הבא כדי להתכונן להכנת הסטייק. למדו כיצד לקבל סטייקים שונים מאותו נתח, התרגלו להשתמש במסור סרט וגלו איך לחתוך אותו באופן מושלם.

04:25

קורס סטייק: צלייה

עכשיו נצלה! צפו בשף טים דילייני משתמש בתנור ג'וספר להכנת הסטייק המושלם. קבלו עצות נהדרות לגבי פחמים, טמפרטורת התנור המושלמת ואיך לבדוק אם הסטייק נצלה כמו שצריך.