תפריט
נקודות יו-שף

לצפייה עם כתוביות בעברית, יש ללחוץ על כפתור CC בתחתית נגן הווידאו, לאחר התחלת הצפייה

01:04

מבוא

הפכו למומחים לסטייק עם טים דילייני, השף הראשי של מסעדת Goodman בלונדון. למדו כל מה שצריך לדעת על הסטייק המושלם, החל מהשגת הבשר והיישון וכלה בקצבות, בהכנה ובצלייה, בנוסף למתכונים מפורטים למנות סטייק מושלמות.

 

01:25

הכנת המטבח

מהסכינים החדים ביותר ועד הגריל הטוב ביותר, גלו איך להכין את המטבח לקבלת הסטייק המושלם בכל פעם.

03:11

השגת הבשר

סטייק טוב תלוי קודם כול באיכות הבשר. קבלו עצות ותובנות מצוינות לגבי השגת הסטייק, החל ממציאת הנתח הנכון וכלה בבדיקת השיוש והטריות.

04:25

הכנות

צפו במדריך ההכנה שלב אחר שלב להכנת סטייק. למדו כיצד להשיג סטייקים שונים מאותו נתח, להתמודד עם המסור וכיצד לקצץ אותו לשלמות.

04:25

צלייה

עכשיו נצלה! צפו בשף טים דילייני משתמש בתנור ג'וספר להכנת הסטייק המושלם. קבלו עצות נהדרות לגבי פחמים, טמפרטורת התנור המושלמת ואיך לבדוק אם הסטייק נצלה כמו שצריך.

מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט