תפריט
נקודות יו-שף

לצפייה עם כתוביות בעברית, יש ללחוץ על כפתור CC בתחתית נגן הווידאו, לאחר התחלת הצפייה

מבוא

התעמקו בנושא בישול סו-וויד עם ג'ונתן דייקר, השף הבכיר של Café Del Sol. שף דייקר מספר לכם על תהליך ההכנה וטכניקות הבישול להכנת מנת ברווז ואדממה. למדו על הטכניקות לקבלת תוצאות עקביות ורכות בכל פעם.

02:00

מרכיבים

שף דייקר מספר על המרכיבים למנה שלו. החל מפטריות אקזוטיות וגרגרי יער טריים וכלה בחזה ברווז, למדו על התוספות הטריות שמתלוות לתהליך הסו-וויד העסיסי.

01:21

ברווז בסו-וויד, מטוגן במחבת עם רוטב גרגרי יער

התחילו בתמיסת כבישה פינקטית עבור הברווז לפני התיבול וההכנסה לשקית סו-וויד עם קורט תבלינים נוספים. לאחר מכן, זה הזמן לבשל את הברווז בסו-וויד! למדו על טכניקת אמבט הקרח שמחזירה את חזה הברווז לטמפרטורת החדר.

02:19

ברווז עם אדממה ופטריות - חלק 1

זה הזמן לסדר בצלחת. התחילו בצריבת הברווז וקרמול העור לפני שתכינו קולי גרגרי יער וציר ברווז מצומצם. 

03:55

ברווז עם אדממה ופטריות - חלק 2

קלו פטריות אקזוטיות ואדממה יחד, לפני תעברו למרכיבים המתוקים במנה, דובדבנים מושרים ואבקת סוכר. לאחר מכן שלבו יחד את המרכיבים לקבלת צלחת מושלמת עם רוטב מתוק, פרחי בר ונבטי אפונה.

03:21