לצפייה עם כתוביות בעברית, יש ללחוץ על כפתור CC בתחתית נגן הווידאו, לאחר התחלת הצפייה
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

מבוא
הכירו את השפית הראשית, מישל תרון, ממסעדת Hazendal Wine Estate. גלו מה החזון שלה לתוצרת מקומית ולמדו איך להכין שתי מנות טבעוניות טעימות להפליא – פרפה קוקוס ואשחר טבעוני ומתוק ואחריו ניוקי דלעת ואגוזי לוז.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

פרפה – חלק 1
למדו איך להכין בצק טבעוני, שמחליף את המרכיבים המסורתיים בחלופות טבעוניות, וקבלו עצות מעולות לגבי זמנים וטמפרטורות לאפייה.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

פרפה – חלק 2
הכינו פרלין מאגוזי פקאן, והתחילו בתה רויבוש ולימון. קבלו הנחיות לגבי המרקמים והטמפרטורות המושלמים.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

פרפה – חלק 3
ערבבו מחית אשחר עם ריבת קומקווט (תפוז סיני) לפני הבישול, החימום, הקירור וההקפאה ליצירת פרפה קוקוס.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

פרפה – חלק 4
שלבו יחד את כל המרכיבים ליצירת קינוח בכמה שכבות עם אבקת צמחים ואינספור טעמים!
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

ניוקי – חלק 1
למדו איך לרתום את כוחם של הצמחים בעזרת מנת ניוקי. למדו ללוש ולגלגל את הבצק המושלם, לפני העיצוב והאפייה..
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

ניוקי – חלק 2
הכינו ניוקי פריכים וזהובים לפני הוספת טעמים עונתיים ומלבבים לקבלת מנה סתווית וצבעונית.