תפריט
נקודות יו-שף

לצפייה עם כתוביות בעברית, יש ללחוץ על כפתור CC בתחתית נגן הווידאו, לאחר התחלת הצפייה

01:27

מבוא

הכירו את השפית הראשית, מישל תרון, ממסעדת Hazendal Wine Estate. גלו מה החזון שלה לתוצרת מקומית ולמדו איך להכין שתי מנות טבעוניות טעימות להפליא – פרפה קוקוס ואשחר טבעוני ומתוק ואחריו ניוקי דלעת ואגוזי לוז.

03:03

פרפה – חלק 1

למדו איך להכין בצק טבעוני, שמחליף את המרכיבים המסורתיים בחלופות טבעוניות, וקבלו עצות מעולות לגבי זמנים וטמפרטורות לאפייה.

02:53

פרפה – חלק 2

הכינו פרלין מאגוזי פקאן, והתחילו בתה רויבוש ולימון. קבלו הנחיות לגבי המרקמים והטמפרטורות המושלמים.  

02:47

פרפה – חלק 3

ערבבו מחית אשחר עם ריבת קומקווט (תפוז סיני) לפני הבישול, החימום, הקירור וההקפאה ליצירת פרפה קוקוס.

02:58

פרפה – חלק 4

שלבו יחד את כל המרכיבים ליצירת קינוח בכמה שכבות עם אבקת צמחים  ואינספור טעמים!

02:41

ניוקי – חלק 1

למדו איך לרתום את כוחם של הצמחים בעזרת מנת ניוקי. למדו ללוש ולגלגל את הבצק המושלם, לפני העיצוב והאפייה..

02:56

ניוקי – חלק 2

הכינו ניוקי פריכים וזהובים לפני הוספת טעמים עונתיים ומלבבים לקבלת מנה סתווית וצבעונית.