תפריט
נקודות יו-שף

לצפייה עם כתוביות בעברית, יש ללחוץ על כפתור CC בתחתית נגן הווידאו, לאחר התחלת הצפייה

0:59

מבוא: מדוע שינויים הם דבר חשוב

סביבת עבודה בריאה היא הבסיס לעסק בריא. בסרטון הבא, נעבור על הנושאים שסדרה זו עוסקת בהם ושף ז'יל יסביר את נקודת המבט שלו באשר לשינויים והחשיבות שלהם.
סביבה תומכת במטבח, שמירה על עצמך, ייעוץ, תמיכה, סביבת עבודה, ניהול צוותים, ניהול, עבודת צוות

1:40

קודם כל ­שמרו על עצמכם

כדי להיות מסוגלים לטפל היטב בצוות, קודם כל עלינו לשמור על עצמנו. כאן נוכל לשמוע משפים שונים איך הם שומרים על עצמם.

0:48

איך מזהים סימני אזהרה בצוות

חשוב מאוד לדעת איך לזהות סימנים לכך שמישהו בצוות מתקשה. צפו בסרטון כדי ללמוד איך לזהות את סימני האזהרה.

0:54

כיצד לפתוח בשיחה עם מישהו שנראה לך שהוא מתקשה

לא תמיד קל לפתוח בשיחה עם מישהו שנראה לך שהוא מתקשה. כאן, השפים המובילים שלנו מתארים איך לעשות זאת באופן אפקטיבי.

1:21

יצירת סביבה תומכת במטבח

סביבה תומכת במטבח תסייע לשמור על בריאות אנשי הצוות ותעזור לכולם לעבוד יחד. למדו דברים חשובים, שיסייעו לכם ליצור סביבת עבודה תומכת במטבח שאתם מנהלים.

מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט