תפריט
נקודות יו-שף

1756 – הולדת המיונז

מספרים שהמיונז הומצא על ידי השף הצרפתי של הדוכס רישלייה בשנת 1756. בזמן שהדוכס נלחם בבריטים בנמל מהון שבספרד, השף שלו היה עסוק בלהכין ארוחה חגיגית לכבוד נצחונו של הדוכס, ארוחה שהכילה קצפת וביצים. כשהשף הבין שאין לו קצפת במטבח, הוא החל לאלתר, והחליף את השמנת בשמן זית. כך נולדה יצירת פאר קולינארית חדשה, ולה החליט השף להעניק את השם מיונז, לכבוד נצחונו של הדוכס. 

1905 – הולדת הלמנ'ס

בשנת 1905, מהגר גרמני בשם ריצ'רד הלמן פתח דליקטסן בעיר ניו יורק, בו מכר מיונז על פי המתכון של אשתו. במקור, 2 גרסאות של מיונזים נמכרו בחנות, כשבאחת מהגרסאות היה הפפיון הכחול מסביב לצנצנת. המיונז עם הפפיון הכחול היה כה מבוקש, כך שב-1912 הלמן עיצב את מה שמוכר כיום כפפיון הכחול המוכר בלוגו הלמנ'ס. 

1932 – רכישת המותג ע"י יוניליוור

בשנת 1932 רוכשת חברת בסטפודס, כיום יוניליוור, את המותג מריצ'רד הלמן והופכת אותו למותג בינלאומי. 

2017 – למעלה מ-100 שנים של הלמנ'ס

לאחר למעלה ממאה שנים, מיונז הלמנ'ס נמכר כיום בלמעלה מ-75 מדינות ורשמית הינו המיונז מספר 1 בעולם!

הופכים מנה טובה למצוינת

מיונז הלמנ'ס מיוצר בטכנולוגיה מיוחדת של הקצפה המעניקה לו טעם ומרקם עשירים במיוחד. BRING OUT THE BEST זה לא עוד משפט עבורנו, זו דרך חיים. השילוב בין הטעם המנצח של המיונז לבין הרכיבים האיכותיים מהם הוא מיוצר הוא זה שמאפשר למיונז הלמנ'ס להפוך את המנה שלך למצוינת. 

 

מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט