תפריט
נקודות יו-שף
+

אופן ההכנה:

  • בשר בקר מספר 8 חתוך לקוביות (מבושל מראש) 2.0 ק"ג
  • פולפה - רוטב עגבניות מרוסקות קנור פאוץ' 10 ק"ג 300.0 גרם
  • שמן סויה 100.0 גרם
  • קבנוס חתוך לקוביות / פרוסות 150.0 גרם
  • בצל מטוגן 250.0 גרם
  • שעועית לבנה מבושלת 200.0 גרם
  • שעועית שחורה מבושלת 200.0 גרם
  • כוסברה
  1. אופן ההכנה:

    • מחממים סיר רחב עם מעט שמן 
    • מאדים את הבצל עם הקבנוס, מוסיפים רוטב עגבניותפולפה ונוזל דמי גלאס ומרתיחים
    • מוסיפים תא השעועית ומתבלים עם רוטב מקסיקני, רוטב צ'ילי חריף ורוטב ברביקיו
    • מוסיפים את בשר הבקר המבושל לסיר ומבשלים כ-15 דקות 
    • מוסיפים את הכוסברה ומגישים
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט