תפריט
נקודות יו-שף
+

אופן הכנת הרוטב:

  • רוטב עגבניות פומודורו קנור פאוץ' 10 ק"ג 2.0 ליטר
  • מים 200.0 מ"ל
  • צרור כוסברה 1.0 צרור
  • שיני שום 6.0 יחידות
  • פלפל אדום 2.0 יחידות
  • פלפל צהוב 2.0 יחידות
  • פלפל ירוק חריף 2.0 יחידות

אופן הכנת הקציצות:

  • דג בורי טחון 1.6 ק"ג
  • צרור פטרוזיליה 1.0 יחידות
  • ביצה 1.0 יחידה

הגשה:

  1. אופן הכנת הרוטב:

    • מטגנים בסיר עם מעט שמן את שיני השום, מגוון הפלפלים ומוסיפים את רוטב העגבניות מעל
    • מוסיפים מים ומביאים לרתיחה
    • מתבלים ומבשלים כ-20 דקות על אש נמוכה. מוסיפים כוסברה בסוף הבישול
  2. אופן הכנת הקציצות:

    • מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת מסה אחידה
    • קורצים לעיגולים – 40 גרם כל אחד ומטגנים על מחבת או אופים בתנור עד לקבלת גוון זהוב
  3. הגשה:

    בצלחת הגשה מסדרים את כל רכיבי המנה
    • 100 גר' קוסקוס מוכן
    • 4 קציצות ויוצקים את רוטב העגבניות מעל
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט