תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת הסלט:

הרכבת המנה:

  • גבינת עיזים 450.0 גרם
  • אגוזי פקאן 50.0 גרם
  1. הכנת הסלט:

    • חותכים את ראשי האנדיב ומערבבים עם תערובת העלים בקערה גדולה
    • פורסים את הסלק במנדולינה ומשרים במי קרח למשך חצי שעה לפחות (פעולה זו מונעת את צביעת כל הסלט בסגול)
    • פורסים דק את תפוחי העץ ושמורים במים עם לימון למניעת השחרה
    • קולים את האגוזים בתנור בחום בינוני למשך 20 דקות
  2. הרכבת המנה:

    • בקערת ערבוב מערבבים בעדינות את תערובת העלים עם פרוסות הסלק ותפוחי העץ לאחר שסוננו
    • מסדרים בצלחת הגשה ומפזרים מעל אגוזי פקאן ופרוסות גבינת עיזים. מזלפים את הרוטב מעל או מגישים בנפרד
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט