תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת המנה:

  • כרוב סגול 500.0 גרם
  • כרוב לבן 500.0 גרם
  • גזר 200.0 גרם
  • סלק 150.0 גרם
  • צנון 150.0 גרם
  • רוטב ויניגרט צ'ילי הדרים הלמנ'ס מיכל 5.1 ק"ג 150.0 גרם

הרכבת המנה:

  1. הכנת המנה:

    • פורסים את הכרובים על מנדולינה, פריסה דקה
    • חותכים את הגזר, הסלק והצנון לג'וליינים דקים ומערבבים עם הכרוב בקערה רחבה
    • מתבלים ברוטב צ'ילי הדרים
  2. הרכבת המנה:

    • להגשה מפזרים מעל את הגרנולה
    • מקשטים בתלתלי בצל ירוק ו/או מיקרו טריים
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט