תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת הכריך:

  • ביצים 20.0 יחידות
  • פולפה - רוטב עגבניות מרוסקות קנור פאוץ' 10 ק"ג 1.0 ק"ג
  • טחינה גולמית 2.0 ק"ג
  1. הכנת הכריך:

    • מחממים מעט שמן במחבת, מוסיפים את רוטב הפולפה והפיקנטי ומכינים שקשוקה עם 2 ביצים. מקשטים בפטרוזיליה
    • מכינים טחינה ומורחים בתוך הלחם לאחר שרוקנו את הלחם מתוכנו
    • ממלאים את הלחם בשקשוקה עם הביצים
    • עוטפים את הלחם בנייר אפייה ומגישים בליווי בצל ירוק, טחינה וסחוג
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט