תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת המנה:

  • גרגירי חומוס מבושלים 500.0 גרם
  • ביצים 10.0 יחידות
  • פטרוזיליה 1.0 חופן
  • פולפה - רוטב עגבניות מרוסקות קנור פאוץ' 10 ק"ג 1.0 ק"ג
  • חומוס איכותי מוכן 2.5 ק"ג
  1. הכנת המנה:

    • מחממים מעט שמן במחבת, מוסיפים את רוטב הפולפה והפיקנטי ומכינים שקשוקה עם ביצה אחת
    • מסדרים צלחת חומוס ובמרכזה יוצקים את השקשוקה ומקשטים בעזרת הפטרוזיליה
    • מגישים לצד צלחת עם זיתים סוריים, בצל חי, עגבניה וצנון
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט