תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנות:

  • גזר חתוך לג'וליאנים 1000.0 גרם
  • אורז לבן מוכן 1.5 ק"ג
  • מלפפון 800.0 גרם
  • בצל סגול 200.0 גרם

אופן הכנת תבשיל הפאד קפאו:

אופן סידור המנה:

  1. הכנות:

    • מבשלים את האורז
    • חותכים לטבעות את המלפפונים
    • חותכים לסהרונים את הבצל הסגול
    • חותכים את הגזר לרצועות דקות (ג'וליינים)
  2. אופן הכנת תבשיל הפאד קפאו:

    • מחממים מחבת עם שמן ומטגנים שום ובצל לבן
    • מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים עד להשחמה
    • מוסיפים את הרטבים וה"ציר" מדגש עוף: רוטב להקפצה בסגנון תאילנדי, טריאקי, צ'ילי מתוק וציר מדגש עוף
    • מבשלים מספר דקות ומשפרים טעמים עם מלח ופלפל שחור
  3. אופן סידור המנה:

    • מסדרים את המנה בקערה בהתאם לתמונה (אורז, תבשיל פאד קפאו, ביצה, ירקות, שומשום ובוטנים)
    • להשלמת טעמי המנה יש להשתמש במגוון הרטבים (מומלץ להשתמש בבקבוקים לחיצים)
    • לקישוט מפזרים את הצנונית הפרוסה לטבעות דקות / כוסברה / טבעות צ'ילי חריף / בצל ירוק

    אופציונלי - להגיש עם צ'ופסטיקס
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט