רכיבים
הכנות:
-
אורז אדום 1.5 ק"ג
-
חציל 1.5 ק"ג
-
גזר חתוך לג'וליאנים 300.0 גרם
-
סלק טרי קלוף 200.0 גרם
-
כרוב סגול 200.0 גרם
-
כרוב לבן פרוס דק 300.0 גרם
אופן הכנת העוף במרינדת רוטב מקסיקני:
-
חזה עוף 1.5 ק"ג
אופן סידור המנה:
-
?????????/ ?????? ????? ?????? ????/ ????? ?'??? ????
-
עלי בייבי 500.0 גרם
-
רוטב ויניגרט עם שמן זית, לימון וסומק הלמנ'ס מיכל 5 ק"ג 500.0 גרם
-
רוטב ויניגרט צ'ילי הדרים הלמנ'ס מיכל 5.1 ק"ג 500.0 גרם
הוראות הכנה
-
הכנות:
- מבשלים את הקוסקוס והאורז האדום
- חותכים לקוביות את החצילים ומטגנים מראש
- חותכים את הגזר, הסלק, הכרוב הלבן והסגול לרצועות דקות (ג'וליינים)
-
אופן הכנת העוף במרינדת רוטב מקסיקני:
- משרים קוביות חזה עוף או פרגיות במרינדת רוטב מקסיקני "קנור" למשך שעתיים - שלוש
- צולים בחום של 180 מעלות למשך 20-15 דקות
-
אופן סידור המנה:
- משלבים יחדיו את הקוסקוס החם והאורז האדום לתוספת חמה אחת
- מסדרים את המנה בקערה בהתאם לתמונה (קוסקוס, אורז אדום, עוף וירקות)
- להשלמת טעמי המנה יש להשתמש במגוון הרטבים (מומלץ להשתמש בבקבוקים לחיצים)
- לקישוט מפזרים את הפטרוזיליה / צנונית פרוסה לטבעות דקות / טבעות צ'ילי חריף