רכיבים
הכנות:
-
גזר חתוך לג'וליאנים 1000.0 גרם
-
אורז לבן מוכן 1.5 ק"ג
-
מלפפון 800.0 גרם
-
בצל סגול 200.0 גרם
אופן הכנת תבשיל הפאד קפאו:
-
בשר טחון 1.5 ק"ג
אופן סידור המנה:
-
בוטנים קלויים 150.0 גרם
-
שומשום שחור קלוי 50.0 גרם
-
אפונת גינה מופשרת 15.0 גרם
-
?????? ????? ?????? ???? / ?????? / ????? ?'??? ???? / ??? ????
-
ביצים קשות 5.0 יחידות
הוראות הכנה
-
הכנות:
- מבשלים את האורז
- חותכים לטבעות את המלפפונים
- חותכים לסהרונים את הבצל הסגול
- חותכים את הגזר לרצועות דקות (ג'וליינים)
-
אופן הכנת תבשיל הפאד קפאו:
- מחממים מחבת עם שמן ומטגנים שום ובצל לבן
- מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים עד להשחמה
- מוסיפים את הרטבים וה"ציר" מדגש עוף: רוטב להקפצה בסגנון תאילנדי, טריאקי, צ'ילי מתוק וציר מדגש עוף
- מבשלים מספר דקות ומשפרים טעמים עם מלח ופלפל שחור
-
אופן סידור המנה:
- מסדרים את המנה בקערה בהתאם לתמונה (אורז, תבשיל פאד קפאו, ביצה, ירקות, שומשום ובוטנים)
- להשלמת טעמי המנה יש להשתמש במגוון הרטבים (מומלץ להשתמש בבקבוקים לחיצים)
- לקישוט מפזרים את הצנונית הפרוסה לטבעות דקות / כוסברה / טבעות צ'ילי חריף / בצל ירוק
אופציונלי - להגיש עם צ'ופסטיקס