רכיבים
tupi vfb, vnbv:
-
שוק האווז 3.0 ק"ג
-
מים 200.0 מ"ל
-
ארטישוק חתוך לרבעים 500.0 גרם
-
תפוחי אדמה 500.0 גרם
-
שורש סלרי 500.0 גרם
-
500 ??? ???? ????????
-
שיני שום קלופות 20.0 גרם
-
10 ?????? ???? ?????
-
???? ???? ??????
-
???? ???? ????
הוראות הכנה
-
tupi vfb, vnbv:
- להכנת תפוז מיובש, פורסים תפוז דק במנדולינדה ומייבשים במייבש מזון בחום של 48 מעלות למשך 12 שעות. את שאריות התפוז טוחנים לאבקה.
- מערבבים את רוטב השזיפים עם נוזל הדמי גלאס ומשרים את שוק האווז במרנידה עם שקית וואקום
- מכוונים תנןר ל72 מעלות על אדים למשך 18 שעות ומכניסים את שוק האווז
- במקביל מכינים פירה שורשים - מרתיחים סיר עם מים וכל ירקות השורש ביחד עם שיני השום עד לריכוך מלא
- מסננים ומעבירים במולינר. מוסיפים את המיונז ואת המלח והפלפל
- במקביל מוציאים את שוק האווז מהתנור, מפרידים את הבשר מהרוטב ומכניסים את שוק האווז לצלייה לצורך קבלת צבע בלבד על 200 מעלות לעשר דקות
- מחממים את הרוטב ומצמצמים מעט. מתקנים תיבול במידת הצורך
- מסדרים בצלחת את הפירה, שוק האווז והרוטב מעל הכל
- מקשטים בפרוסת תפוז מיובש וקורט אבקת תפוז