רכיבים
הכנות:
-
כוסברה קצוצה גס 50.0 גרם
-
בזיליקום טרי קצוץ 50.0 גרם
-
??? ????? ???? ????
-
???
-
שעועית ירוקה עדינה מופשרת 1.0 ק"ג
-
אטריות שעועית דקות (מבושלות מראש) 1.5 ק"ג
-
כרוב לבן פרוס דק 100.0 גרם
-
כרוב סגול 100.0 גרם
-
גזר חתוך לג'וליאנים 100.0 גרם
-
פלפל צ'ילי אדום טרי 10.0 גרם
-
מלפפון 1.0 ק"ג
אופן הכנת הסלמון:
-
פילה סלמון 1.5 ק"ג
-
מים 200.0 מ"ל
-
כוסברה קצוצה גס
-
בזיליקום טרי קצוץ
-
שום כתוש 20.0 גרם
אופן סידור המנה:
-
בוטנים קלויים 150.0 גרם
-
שומשום שחור קלוי 50.0 גרם
-
????? ?'??? ???? / ?????? ????? ?????? ???? / ??? ???? ??????
הוראות הכנה
-
הכנות:
- חותכים גס את הכוסברה והבזיליקום
- מקפיצים את השעועית בשמן, שום, מלח ופלפל שחור גרוס
- חותכים את המלפפונים לסהרונים ואת הצ'ילי לטבעות
- חותכים את הגזר, הכרוב הלבן והסגול לרצועות דקות (ג'וליינים)
- מבשלים את אטריות השעועית
- מחממים מחבת עם שמן ומקפיצים שעועית ירוקה עם מלח ופלפל
-
אופן הכנת הסלט:
- מערבבים את אטריות השעועית, הגזר, הכרוב והצ'ילי
-
אופן הכנת הסלמון:
- משרים סלמון חתוך שעתיים – שלוש שעות לפני הצלייה, ברוטב טריאקי, מים, כוסברה, בזיליקום ושום
- מסדרים את הנתחים על נייר אפייה וצולים לפני הגשה בטמפ' של 170 מעלות כ 10-15 דקות
-
אופן סידור המנה:
- מסדרים את המנה בקערה בהתאם לתמונה (איטריות, דג, ירקות, שומשום ובוטנים)
- להשלמת טעמי המנה יש להשתמש במגוון הרטבים (מומלץ להשתמש בבקבוקים לחיצים)
- לקישוט מפזרים את טבעות הצ'ילי חריף / צנונית פרוסה לטבעות דקות / בצל ירוק מסולסל