רכיבים
אופן הכנה:
-
שוקיים עוף 1.2 ק"ג
-
בצל חתוך לקוביות 1.0 ק"ג
-
גזר חתוך לקוביות גדולות 0.5 ק"ג
-
קוביות פלפל ירוק ואדום 0.5 ק"ג
-
מקלות קינמון 4.0 יחידות
-
כוכב אניס 3.0 יחידות
-
כוסברה קצוצה 50.0 גרם
-
אורז לבן מוכן 2.0 ק"ג
-
מלח
-
פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה
-
אופן הכנה:
- צולים את השוקיים עם מעט שמן, מלח ופלפל שחור עד להשחמה קלה
- סיר עם שמן, מוסיפים את הירקות ומטגנים עד להשחמה
- מוסיפים לסיר נוזל דמי גלאס, רוטב סויה בגנון סיני / רוטב שזיפים, מקלות קינמון וכוכבי אניס
- מבשלים את הרוטב עד לריכוך הירקות ומשפרים טעמים
- כאשר הרוטב מוכן יוצקים את הרוטב על השוקיים ומכניסים לתנור ל170 מעלות משולב למשך כ-30-40 דקות
- מגישים בצלחת עמוקה עם אורז לבן