רכיבים
אופן הכנת המנה:
-
אוסובוקו 5.0 יחידות
-
קמח 100.0 גרם
-
כרישה 150.0 גרם
-
??? ???
-
???? ???????
-
???? ?????
-
יין לבן או אדום 300.0 מ"ל
-
שורש סלרי 100.0 גרם
-
בצל 200.0 גרם
-
סלרי 100.0 גרם
-
גזר 150.0 גרם
-
רוטב עגבניות פומודורו קנור פאוץ' 10 ק"ג 2.0 ליטר
-
???
-
????
הוראות הכנה
-
אופן הכנת המנה:
- מקמחים את נתחי האוסובוקו ומתבלים במלח ופלפל וצורבים על המחבת עד לסגירת הבשר
- מעבירים את הבשר הצרוב לגסטרונום
- מטגנים את כל ירקות השורש עד לקבלת גוון זהוב ומוסיפים את היין, רוטב העגבניות ואבקת הדמי גלאס
- יוצקים את הרוטב לגסטרונום על הבשר, מכסים ומכניסים לתנור בחום 170 מעלות כשעתיים וחצי
-
הרכבת מנה בודדת:
- מזלפים על מחבת שמן זית, מוסיפים מעט שום ואת רוטב האוסובוקו והבשר מעל ומשאירים על הגז כ- 5 דקות
- מוסיפים למחבת את הפסטה, מערבבים, מצלחתים ומגישים
- ניתן לקשט את המנה עם פטרוזיליה מעל