רכיבים
אופן ההכנה:
-
בשר בקר מספר 8 חתוך לקוביות (מבושל מראש) 2.0 ק"ג
-
שמן סויה 100.0 גרם
-
קבנוס חתוך לקוביות / פרוסות 150.0 גרם
-
בצל מטוגן 250.0 גרם
-
שעועית לבנה מבושלת 200.0 גרם
-
שעועית שחורה מבושלת 200.0 גרם
-
כוסברה
הוראות הכנה
-
אופן ההכנה:
- מחממים סיר רחב עם מעט שמן
- מאדים את הבצל עם הקבנוס, מוסיפים רוטב עגבניותפולפה ונוזל דמי גלאס ומרתיחים
- מוסיפים תא השעועית ומתבלים עם רוטב מקסיקני, רוטב צ'ילי חריף ורוטב ברביקיו
- מוסיפים את בשר הבקר המבושל לסיר ומבשלים כ-15 דקות
- מוסיפים את הכוסברה ומגישים