רכיבים
הכנת השקשוקה
-
בזיליקום טרי 5.0 עלים
-
ביצים 2.0 יחידות
-
כדורי בייבי מוצרלה 8.0 יחידות
הכנת סלט הקפריזה
-
עגבניות שרי צבעוניות 100.0 גרם
-
זיתי קלמטה מגולענים 5.0 יחידות
-
עלי רוקט 1.0 חופן
-
צנונית פרוסה 2.0 יחידות
-
בצל שאלוט פרוס דק 1.0 יחידות
הוראות הכנה
-
הכנת השקשוקה
- מחממים מעט שמן במחבת ומרתיחים את רוטב השקשוקה
- מוסיפים את הביצים ואת 8 כדורי המוצרלה. מבשלים עד לדרגת העשייה רצויה
- מקשטים בעזרת ממרח הפסטו ועלי הבזיליקום
-
הכנת סלט הקפריזה
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט ומתבלים ברוטב הויניגרט הדרים
- ניתן לקשט בעזרת צנובר קלוי