תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת השקשוקה

הכנת סלט הקפריזה

  • עגבניות שרי צבעוניות 100.0 גרם
  • זיתי קלמטה מגולענים 5.0 יחידות
  • עלי רוקט 1.0 חופן
  • צנונית פרוסה 2.0 יחידות
  • בצל שאלוט פרוס דק 1.0 יחידות
  1. הכנת השקשוקה

    • מחממים מעט שמן במחבת ומרתיחים את רוטב הנפוליטנה
    • מוסיפים את הביצים ואת 8 כדורי המוצרלה. מבשלים עד לדרגת העשייה רצויה
    • מקשטים בעזרת ממרח הפסטו ועלי הבזיליקום
  2. הכנת סלט הקפריזה

    • מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט ומתבלים ברוטב הויניגרט הדרים
    • ניתן לקשט בעזרת צנובר קלוי