קרא עוד
קציצות דג עם ירקות שורש

רכיבים
אופן ההכנה
-
קציצות דגים אפויות וסגורות מראש 1.2 ק"ג
-
בצל חתוך לקוביות 200.0 גרם
-
סלרי חתוך לטבעות 100.0 גרם
-
שומר חתוך לרבעים 300.0 גרם
-
קוביות דלעת 300.0 גרם
-
קוביות פלפל ירוק ואדום 300.0 גרם
-
שיני שום קלופות 100.0 גרם
-
פלפל אדום יבש לא חריף 100.0 גרם
-
אריסה מרוקאית 200.0 גרם
-
גרגירי חומוס מבושלים 300.0 גרם
-
רבע לימון 500.0 גרם
-
כוסברה טרייה 200.0 גרם
-
פתיתים אפויים עם חיטה מלאה קנור 10 ק"ג 2.0 ק"ג
אופן ההגשה וקישוט:
-
רבע לימון 500.0 גרם
-
כוסברה טרייה 200.0 גרם
-
טחינה מוכנה 200.0 גרם