קציצות דגים ברוטב ספרדי אדום על מצע קוסקוס

רכיבים
אופן הכנת הרוטב:
-
רוטב עגבניות פומודורו קנור פאוץ' 10 ק"ג 2 ליטר
-
מים 200 מ"ל
-
צרור כוסברה 1 צרור
-
שיני שום 6 יחידות
-
פלפל אדום 2 יחידות
-
פלפל צהוב 2 יחידות
-
פלפל ירוק חריף 2 יחידות
-
שמן סויה
-
מלח
-
פלפל
-
פפריקה מתוקה
אופן הכנת הקציצות:
-
צרור כוסברה 1 צרור
-
שמן סויה
-
מלח
-
פלפל
-
דג בורי טחון 1.6 ק"ג
-
צרור פטרוזיליה 1 יחידות
-
גרידת לימון
-
ביצה 1 יחידה
הגשה:
-
עלי נענע
הוראות הכנה
-
אופן הכנת הרוטב:
- מטגנים בסיר עם מעט שמן את שיני השום, מגוון הפלפלים ומוסיפים את רוטב העגבניות מעל
- מוסיפים מים ומביאים לרתיחה
- מתבלים ומבשלים כ-20 דקות על אש נמוכה. מוסיפים כוסברה בסוף הבישול
-
אופן הכנת הקציצות:
- מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת מסה אחידה
- קורצים לעיגולים – 40 גרם כל אחד ומטגנים על מחבת או אופים בתנור עד לקבלת גוון זהוב
-
הגשה:
בצלחת הגשה מסדרים את כל רכיבי המנה- 100 גר' קוסקוס מוכן
- 4 קציצות ויוצקים את רוטב העגבניות מעל