+

אופן הכנת הרוטב:

  • מים 200 מ"ל
  • צרור כוסברה 1 צרור
  • שיני שום 6 יחידות
  • פלפל אדום 2 יחידות
  • פלפל צהוב 2 יחידות
  • פלפל ירוק חריף 2 יחידות
  • שמן סויה
  • מלח
  • פלפל
  • פפריקה מתוקה

אופן הכנת הקציצות:

  • צרור כוסברה 1 צרור
  • שמן סויה
  • מלח
  • פלפל
  • דג בורי טחון 1.6 ק"ג
  • צרור פטרוזיליה 1 יחידות
  • גרידת לימון
  • ביצה 1 יחידה

הגשה:

  • עלי נענע
  1. אופן הכנת הרוטב:

    • מטגנים בסיר עם מעט שמן את שיני השום, מגוון הפלפלים ומוסיפים את רוטב העגבניות מעל
    • מוסיפים מים ומביאים לרתיחה
    • מתבלים ומבשלים כ-20 דקות על אש נמוכה. מוסיפים כוסברה בסוף הבישול
  2. אופן הכנת הקציצות:

    • מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת מסה אחידה
    • קורצים לעיגולים – 40 גרם כל אחד ומטגנים על מחבת או אופים בתנור עד לקבלת גוון זהוב
  3. הגשה:

    בצלחת הגשה מסדרים את כל רכיבי המנה
    • 100 גר' קוסקוס מוכן
    • 4 קציצות ויוצקים את רוטב העגבניות מעל