תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת המנה:

  • שוקיים עוף 20.0 יחידות
  • רוטב שזיפים קנור 200.0 גרם
  • מקלות קינמון 3.0 יחידות
  • למון גראס 1.0 יחידות
  • גזר 1.0 יחידות
  • כרישה 1.0 יחידות
  • בצל לבן 1.0 יחידה
  • בצל ירוק 1.0 יחידות
  • קליפת תפוז מחצי תפוז 1.0 יחידות
  • מים 2.0 ליטר
  1. הכנת המנה:

    • בעזרת סכין כבדה חותכים את קצות השוקיים על מנת לקבל עצם חשופה בסוף הבישול
    • חותכים את הירקות חיתוך גדול
    • צולים את השוקיים והירקות עם מעט שמן להשחמה קלה בסיר רחב או תנור
    • במקביל, מרתיחים סיר עם מים ורוטב דמי גלאס. מוסיפים לסיר רוטב סויה סיני, מקלות קינמון, כוכבי אניס, למון גראס, זסט מקליפה של חצי תפוז ורוטב שזיפים, ומבשלים כ-10 דקות
    • יוצקים את הרוטב על השוקיים והירקות הצלויים ומבשלים 40 דקות בחום בינוני
    • מגישים בצלחת עמוקה עם אורז לבן מאודה